Imago ziekenhuizen onder huisartsen - Newcom Research
Newcom Research

Het laatste nieuws en de laatste onderzoeksresultaten

Imago ziekenhuizen onder huisartsen

Vergelijk het eigen ziekenhuisimago met het landelijke of regionale beeld

Vorig jaar hebben we een grootschalig onderzoek naar het imago van ziekenhuizen geïnitieerd onder publiek, bezoekers en patiënten. Elk ziekenhuis is gemeten op bekendheid, reputatie, imago en loyaliteit. Dit jaar gaan we wederom onderzoek doen, maar nu onder de verwijzers. 

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) houden we dit grootschalige landelijk imago-onderzoek. In deze grote Nationale Ziekenhuis Imago Benchmark - Verwijzers worden 2.000 huisartsen gevraagd om de ziekenhuizen in hun regio te beoordelen op bekendheid, beeldvorming en voorkeur. Ook de specialismen komen aan bod en waarom men wel of juist niet doorverwijst naar een ziekenhuis. 

Na dit onderzoek weet u als ziekenhuis precies hoe u er voor staat onder huisartsen en waarom ze bijvoorbeeld aan u doorverwijzen (of juist niet). Uniek aan deze monitor is dat u weet wat de sterke punten van het ziekenhuis zijn ten opzichte van de landelijke benchmark. Desgewenst kan uw ziekenhuis de eigen resultaten ook vergelijken met de regionale cijfers.

Direct meer informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie? Vul a.u.b. onderstaand formulier in en we zorgen er vandaag nog voor dat u beschikt over uitgebreidere informatie.

Organisatie*
E-mailadres*
Telefoonnr*
Geslacht*
   
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
 
Uw vraag of opmerking

Ga terug

Met onze klanten werken aan oplossingen

 

Onze vestigingen

 • Enschede
  Hengelosestraat 221
  7521 AC Enschede
  T: 088 770 46 00

  Neem contact op

 • Amsterdam
  Herengracht 564
  1017 CH Amsterdam
  T: 088 770 46 00

  Neem contact op

Nieuwsbrief