Newcom Research

Focus, Inspire and Together leads to FIT

Strategie - FIT

Focus

Focus is heel belangrijk in een complexe wereld. En dat zien we in elk traject terug als toegevoegde waarde. Het terugbrengen naar de kern, niet vanaf de tekentafel, maar echt in nauw contact met uw doelgroep: daar ligt onze sterkte. Dat begint al in het voortraject.

Welke beslissing wordt op basis van welke KPI genomen? Wat zijn de grenzen waarbinnen het goed of misschien wel niet conform wens is? Op basis van uw visie en strategie gaan we de huidige activiteiten en de (on)mogelijkheden zo scherp mogelijk in kaart brengen. Op deze manier komen we tot een goede afbakening; en daar begint in al onze overtuiging goed onderzoek. Maar de focus gaat verder dan de afbakening. Ook bij de analyses en rapportage gaan we de resultaten linken aan uw strategie. U krijgt van ons geen wollig rapport waar u zelf de kern uit moet halen, maar een rapport waar u direct mee aan de slag kunt.

We creëren geen ‘museum aan data’ maar we verrijken u met echte inzichten van uw doelgroep. Zodat u zich kunt focussen op die elementen waar uw organisatie het verschil maakt en gaat maken.

Inspire

Goed onderzoek is de basis, maar uiteindelijk gaat het erom wat u er mee kunt en nog belangrijker: mee doet. Dat bereiken we niet (alleen) met een ‘dik’ rapport. Dus krijgt u bij ons direct toegang tot de eerste resultaten plus een aantrekkelijk dashboard met daarop uw belangrijkste (marketing) kpi’s. Maar we kijken verder dan de resultaten. Wat zeggen de resultaten als je ze in de context plaatst? We verdiepen de resultaten met andere resultaten, met aansprekende voorbeelden en komen graag langs voor inspirerende denksessies en presentaties. We nodigen u ook uit voor inspiratie-sessies samen met uw vakgenoten en publiceren regelmatig inzichten vanuit de doelgroep. Kortom: we gaan er alles aan doen om u en uw collega’s te inspireren met de resultaten. Want alleen inspiratie leidt tot handeling.

Together

Meedenken en ook meedoen vinden we minstens zo belangrijk. Wij regelen het en nemen alle operationele zorg uit handen, maar op de belangrijke momenten doen we het samen. Juist bij de fundamentele vragen die er zijn. We houden u continu op de hoogte en denken verder dan het onderzoek. Wij denken continu met u mee hoe u de resultaten nog effectiever kunt gebruiken. Kortom: we doen het samen. Of zoals een mooi gezegde symboliseert: ‘één hand applaudisseert niet’.

Misschien zult u denken: ‘Waarom Engelse termen voor een bureau uit Nederland?’. Dat is om één hele simpele reden. De beginletters van onze strategie vormen namelijk het woord FIT. Het aanbrengen van Focus, het bieden van Inspiratie en het ver doorvoeren van Together leidt tot de FIT. En uiteindelijk is dat onze echte toegevoegde waarde: om de FIT tussen u en uw doelgroep nog krachtiger te laten zijn.

Met onze klanten werken aan oplossingen

 

Onze vestigingen

 • Enschede
  Hengelosestraat 221
  7521 AC Enschede
  T: 088 770 46 00

  Neem contact op

 • Amsterdam
  Herengracht 564
  1017 CH Amsterdam
  T: 088 770 46 00

  Neem contact op

Nieuwsbrief