Newcom research

Internet Tracker

Internet Tracker

Innovatieve onderzoeksmethodieken maken het mogelijk om het surfgedrag van groepen mensen te volgen. Met deze kennis leert u uw doelgroepen beter kennen dan ooit.

Met behulp van onze Internet Tracker slaan we, dag in dag uit, het internetgedrag vaneen panel van ruim 18.000 mensen in Nederland op. Dit geeft u inzicht in op welke momenten uw doelgroep op welke site te vinden is. Bijvoorbeeld welke sites van bouwmarkten een fanatieke klusser bezoekt. U leert onder andere wat het doorklik gedrag is, wanneer men welk type sites bezoekt en wat de trends zijn.

Diepgaand inzicht

Alle deelnemers hebben toestemming gegeven voor het volgen van hun internetgedrag. Aangezien wij ook beschikken over hun achtergrondkenmerken en weten of we deze mensen ook voor enquêtes mogen benaderen, kunnen wij een schat aan informatie voor u opdoen.

U kunt de methodiek van de Internet Tracker vergelijken met het kijk-en-luister onderzoek. In plaats van mensen te vragen naar hun gedrag, wordt het gedrag direct gemeten en opgeslagen in een database. Ook uw doelgroep zit bij de 18.000 mensen die wij volgen.

 

Onze vestigingen

 • Enschede
  Hengelosestraat 221
  7521 AC Enschede
  T: 088 770 46 00

  Neem contact op

 • Amsterdam
  Herengracht 564
  1017 CH Amsterdam
  T: 088 770 46 00

  Neem contact op

Nieuwsbrief