Rapport Nationale Denktank is uit - Newcom Research
Newcom Research

Het laatste nieuws en de laatste onderzoeksresultaten

Rapport Nationale Denktank is uit

Newcom steunt het maatschappelijke initiatief ‘De Nationale Denktank’. Newcom is sinds 2010 partner van de Nationale Denktank en heeft hierbij als kritische toetssteen binnen de verschillende maatschappelijk thema’s van de Nationale DenkTank mogen fungeren. Newcom en de Nationale Denktank zetten hun samenwerking ook dit jaar voort en buigen zich op dit moment over een wederom complex en maatschappelijk relevant thema: ‘Iedereen perspectief op werk’.

Dit thema vraagt om kritisch onderzoek, keuzes, discussies en slimme oplossingen voor onze veranderende arbeidsmarkt. Bij het Nederland van morgen hoort een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen aan mee kan doen. Op dit moment doet echter nog lang niet iedereen mee. ‘Hoe kunnen we de kansen die de arbeidsmarkt van de toekomst biedt zo stimuleren en benutten dat iedereen in Nederland perspectief heeft op werk en een bijdrage kan leveren aan onze samenleving?

In het analyserapport presenteert de Nationale DenkTank 2017 haar bevindingen die ze tijdens de zogeheten analysefase heeft opgedaan. Het document is te downloaden via de link die naast deze tekst staat. 

 

http://nationale-denktank.nl/wp-content/uploads/2017/10/NDT-17-analyserapport-DEF-1.pdf

Ga terug

Met onze klanten werken aan oplossingen

 

Onze vestigingen

 • Enschede
  Hengelosestraat 221
  7521 AC Enschede
  T: 088 770 46 00

  Neem contact op

 • Amsterdam
  Herengracht 564
  1017 CH Amsterdam
  T: 088 770 46 00

  Neem contact op

Nieuwsbrief