Marktonderzoeksbureau - Newcom

Newcom is een full-service marktonderzoeksbureau

Newcom is een full-service marktonderzoeksbureau dat organisaties met full-service marktonderzoek inzicht geeft in hoe zij optimaal kunnen aansluiten bij de wensen van de doelgroep. Denk aan klanttevredenheidsonderzoek, positioneringsonderzoek, panelonderzoek en concepttesting. Bekijk wat we doen voor meer informatie en mogelijkheden.

Newcom heeft twee labels die organisaties ondersteunen en inspireren bij het (leren) kennen en begrijpen van hun doelgroep. Newcom is aangesloten bij de MarktOnderzoekAssociatie (MOA) en is NEN-ISO 9001  & 27001 gecertificeerd. Newcom opereert vanuit zijn kantoren in Enschede en Amsterdam.

Exploratio is een door Newcom ontwikkelde online applicatie waarmee organisaties zelf online onderzoek kunnen doen onder hun doelgroepen. Soms volledig zelfstandig, soms met ondersteuning van ons onderzoeksbureau. Onderzoek kan zowel kwantitatief (online vragenlijsten) als kwalitatief (online focusgroepen) plaatsvinden.

Wij geloven dat succesvolle organisaties in nauw contact staan met hun doelgroep. Dit betekent dat succesvolle organisaties de doelgroep écht kennen en begrijpen. Organisaties bieden de doelgroep niet altijd wat er op de plank ligt, maar helpen in het keuzeproces. Dit betekent dat organisaties bestaande werkwijzen en denkkaders moeten durven loslaten als dat nodig is. Alleen dan zijn organisaties in staat de beste klantervaring te geven.

Uw onderzoeksdoel bepaalt de methode

We helpen u de juiste methode in te zetten.

Onafhankelijk onderzoek

Zelf onderzoek doen