Pers

Ontvang als eerste relevante publicaties in uw mailbox

Wilt u als journalist toegang krijgen tot de meest actuele en betrouwbare onderzoeksresultaten? Zoekt u naar diepgaande inzichten en feitelijke gegevens om uw artikelen te versterken? Meldt u zich dan nu aan voor onze pers updates en ontvang als eerste de onderzoeken van Newcom Research & Consultancy.

Als gerenommeerd en onafhankelijk onderzoeksbureau zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en actuele informatie over diverse maatschappelijke vraagstukken in onder anderen de zorg, onderwijs, overheid, media, onderwijs en vervoer. Onze onderzoeken worden uitgevoerd door een team van ervaren en deskundige onderzoekers die streven naar objectiviteit en nauwkeurigheid in al onze bevindingen.

Door u aan te melden ontvangt u dus als eerste onze meest recente onderzoeksresultaten rechtstreeks in uw inbox. U krijgt exclusieve toegang tot statistieken, trends en analyses die u helpen om uw verslaggeving te versterken en diepgaande inzichten te bieden aan uw lezers.

Of het nu gaat om consumentengedrag, technologische ontwikkelingen, sociale trends of zakelijke innovaties, onze onderzoeken beslaan een breed scala aan onderwerpen. U zult de eerste zijn die op de hoogte is van opkomende trends en verschuivingen in de maatschappij, waardoor u uw publiek kunt voorzien van actuele en relevante informatie.

Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om persoonlijke interviews te houden met onze experts, die u een dieper inzicht kunnen geven in de onderzoeksresultaten en hun implicaties.

Vul onderstaande formulier in en we houden u op de hoogte

Uw onderzoeksdoel bepaalt de methode

We helpen u de juiste methode in te zetten.

Onafhankelijk onderzoek

Zelf onderzoek doen