Kwaliteit

Newcom heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om de kwaliteit van onderzoek en advies te garanderen zijn wij aangesloten bij de MarktOnderzoekAssociatie en zijn we ISO-gecertificeerd.

MOA

Newcom is aangemeld bij de MarktOnderzoekAssociatie. Dit is het aanspreekpunt voor iedereen die met markt- en beleidsonderzoek te maken heeft. De MOA heeft een ledenbestand van gekwalificeerde onderzoekers, werkzaam in het bedrijfsleven, bij de overheid en bij bureaus. Ze heeft als doel de kwaliteit van markt- en beleidsonderzoek te bevorderen, te ontwikkelen en te stimuleren. Daarnaast behartigt de vereniging de belangen van respondenten, gebruikers en aanbieders van markt- en beleidsonderzoek.

Newcom is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Newcom hecht grote waarde aan het voldoen aan de nieuwe privacywetgeving en maakt het mogelijk dat ook u, door het gebruik van onze tools en panels, voor het uitvoeren van (markt)onderzoek volledig aan deze privacywetgeving voldoet. De beveiliging van uw gegevens en informatie is voor ons al heel lang essentieel, al lang voordat de nieuwe AVG in gang zal worden gezet.

Conform de normen worden hierbij periodieke analyses, evenals gesignaleerde aandachts- en verbeterpunten, vertaald naar concrete maatregelen.

Newcom staat voor kwalitatief hoogwaardige en gestructureerde werkwijze. Daarnaast streven wij ernaar onze klanten de beste kwaliteitsgarantie te bieden.

Opleidingen

Newcom wil ‘impact’ hebben. Impact op onze klanten, de samenleving en onszelf. Hier werken we dagelijks aan in teamverband met twintig academisch geschoolde, ambitieuze professionals met uiteenlopende achtergronden. Allen zijn wij gedreven, enthousiast en vol ambitie. We zijn resultaatgericht, open, informeel en hebben korte communicatielijnen.

Wij hebben een duidelijke visie en beleid ontwikkeld over hoe we invulling geven aan ons doel. Afhankelijk van je functie en eigen behoeften willen we dat onze medewerkers zich continu ontwikkelen. Wij helpen de medewerkers daar graag bij. Door coaching en samen te werken aan inhoud en kwaliteit.

Of je nu net afgestudeerd bent of met enkele jaren ervaring ons team versterkt, er is altijd volop mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Onze starters volgen vanaf hun eerste dag een opleidingstraject om van (junior) projectleider tot senior projectleider door te kunnen groeien. Hierbij coachen en begeleiden de ervaren collega's de nieuwe medewerkers. We stellen samen met onze medewerkers jaarlijks een trainingsplan vast voor het opvolgend jaar. Daarbij kijken we uiteraard naar jouw persoonlijke profiel en ambitie.

Uw onderzoeksdoel bepaalt de methode

We helpen u de juiste methode in te zetten.

Onafhankelijk onderzoek

Zelf onderzoek doen