Newcom - Pulse onderzoek

Pulse onderzoek-werkgeluk meten

Jullie hebben een medewerkerstevredenheidsonderzoek, of misschien zelfs al ons medewerkersgeluksonderzoek laten uitvoeren en willen graag tussentijds de spreekwoordelijke vinger aan de pols houden? Óf, jullie willen geen uitgebreid onderzoek, maar gewoon continu werkgeluk meten onder jullie medewerkers? Pulse onderzoek is hiervoor dé manier!

Pulse onderzoek brengt in kaart hoe het gaat met de punten van aandacht die uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek of medewerkersgeluksonderzoek naar voren zijn gekomen en of hier nog extra op dient aan- of bijgestuurd te worden of kan worden ingezet om een beeld te krijgen bij de effecten van veranderingen binnen de organisatie op de werknemers.

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek gedaan, maar met pulse onderzoek ook het werkgeluk van jullie medewerkers meten? Geen probleem. We helpen jullie hier graag bij.

De afgelopen jaren is er in het werkveld een steeds grotere focus op de mentale en fysiekegezondheid van werknemers. Enkel het meten van werknemerstevredenheid is dan ook niet meer genoeg. Hierom gaan wij bij Newcom nog een stap verder en dus voor het meten van werkgeluk.

Medewerkers hebben:

Tevredenheid ⇒ Betrokkenheid ⇒ Bevlogenheid ⇒ Werkgeluk

Je leest hier meer over ons medewerkersgeluksonderzoek en werkgeluk.

Waarom werkgeluk meten met Pulse onderzoek?

  • Snel inzicht in de stand van zaken
  • Duidelijkheid over waar bij te sturen
  • Werknemers die geluk ervaren in hun werk presteren beter, zijn minder vaak ziek, zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer én voor tevreden klanten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorbereiden

Jullie bepalen de onderwerpen van het onderzoek en onze onderzoekers bereiden zich voor.

Meten

We starten het pulse onderzoek waarin we werkdruk meten, maar ook werkgeluk meten onder jullie medewerkers.

Rapporteren

De inzichten die zijn verkregen tijdens de onderzoeksfase worden verwerkt in een overzichtelijk dashboard en aan jullie gepresenteerd.

Uw onderzoeksdoel bepaalt de methode

We helpen u de juiste methode in te zetten.

NEWCOM.NL

Onafhankelijk onderzoek

EXPLORATIO.NL

Zelf onderzoek doen