Succesvolle organisaties staan in nauw contact met hun klanten. Daar hebben we binnen Newcom een aantal mogelijkheden voor: research panels, onderzoek- en feedbacktools. Nieuw binnen het dienstenpakket is de Research Community.

Research Community is een besloten platform, waarbij het aantal deelnemers niet zo groot hoeft te zijn als bijvoorbeeld bij een Research Panel. De belangrijkste verschillen tussen een Research Panel en een Research Community staan in onderstaand figuur.

Binnen de Research Community worden de zorgvuldig geselecteerde deelnemers continu gestimuleerd om mee te denken in diverse vraagstukken. Voor pre-testen, co-creatie en optimaliseren is deze Community uiterst geschikt. De Research Community zorgt voor veel inspiratie.

Als uw vraagstukken juist meer van toetsende aard zijn, dan is een Research Community juist weer niet geschikt. Een uitgebreide (tussen)vorm is de Panel Community. Hiermee krijgt u zowel kwanti- als kwalitatief inzicht in uw wensen, (latente) zorgen en gedragingen van uw doelgroep.

Ook in nauw contact met uw klant? Neem contact op met één van onze adviseurs. We gaan graag met u in dialoog!

Uw onderzoeksdoel bepaalt de methode

We helpen u de juiste methode in te zetten.

Onafhankelijk onderzoek

Zelf onderzoek doen