Ben jij een gedreven Frontend developer/visual designer die net zo ambitieus is als wij? Neem je de gebruiker altijd als beginpunt bij de ontwikkeling van onze innovatieve onderzoekstools? Dan zijn wij op zoek naar jou

Wie zijn wij?

Newcom Research & Consultancy is een onderzoeksbureau met vestigingen in Amsterdam en Enschede. Newcom groeit en is hard op zoek naar versterking! We zoeken op korte termijn één of twee ervaren developers die ons team komen versterken. Newcom werkt als pionier in Nederland geheel volgens de scrummethodiek, waarmee we willen uitgroeien tot het beste onderzoeksbureau van Nederland.

Bij Newcom draait het om één ding: meerwaarde bieden voor de klant. Bij Newcom werken gedreven mensen met een gezamenlijke passie voor onderzoek. Newcom heeft een open cultuur, in scrumteams werk je samen aan projecten en in verschillende sprints levert Newcom kwaliteit aan haar opdrachtgevers. De opdrachtgevers zijn heel divers, je komt dus met meerdere segmenten en branches in aanraking. De rode draad is dat alle opdrachtgevers op zoek zijn naar manieren om hun stakeholders en klanten beter te begrijpen.

Onze kernwaarden zijn

Verantwoordelijkheid nemen, complexe zaken simpel maken, impact maken, samenwerken, blijven leren en ontwikkelen.

Welke ervaring en skills heb jij?

Je bent praktisch ingesteld, je werkt nauwkeurig en je streeft naar een goed eindproduct waarbij je altijd de behoefte van de klant centraal stelt. Je werkt gestructureerd en jouw code is robuust, onderhoudbaar en veilig. Op z’n tijd contact onderhouden met onze opdrachtgevers is voor jou geen probleem.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt terecht een inspirerende en informele werkomgeving met leuke, betrokken collega’s. Wij investeren continu in de professionals die bij ons werken, dus ook in jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Naast zeer leuke en uitdagende projecten krijg je ook zeker de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie en krijg je de vrijheid om mee te denken en nieuwe ideeën aan te dragen.

En uiteraard bieden we je een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatie naar sollicatie@newcom.nl.

Over Newcom

Producten

AFSPRAAK PLANNEN