Wat vindt Nederland van hun ziekenhuis? - Newcom Research
Newcom Research

Het laatste nieuws en de laatste onderzoeksresultaten

Wat vindt Nederland van hun ziekenhuis?

zorg (2)

In 2017 heeft Newcom dit samen met de NVZ grootschalig onderzocht. Het trendonderzoek wordt in maart 2019 herhaald om inzicht te krijgen in de trends. In dit grootschalige onderzoek worden maar liefst 16.000 Nederlanders gevraagd naar hun bekendheid, beeldvorming en voorkeuren qua ziekenhuis.

De benchmark geeft u direct inzicht in de bekendheid, voorkeuren en imago van uw ziekenhuis binnen uw doelgroep. Alle ziekenhuizen worden gemeten. U kunt dus vergelijken. Met de inzichten heeft u een nog beter beeld van uw doelgroep en de positie van uw ziekenhuis. Het onderzoek wordt geïnitieerd door de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en onderzoeksbureau Newcom.

Vrijblijvend informatiepakket of direct inschrijven voor afname van de resultaten.

Via onderstaande formulier kunt u alle informatie opvragen die u nodig heeft om u inhoudelijk te kunnen verdiepen in de benchmark. Ook kunt u zich direct aanmelden voor afname van de resultaten. Bij aanmelding nemen we contact met u op ter afstemming. Afname is alleen mogelijk voor ziekenhuizen.

Ga terug

Met onze klanten werken aan oplossingen

 

Onze vestigingen

 • Enschede
  Hengelosestraat 221
  7521 AC Enschede
  T: 088 770 46 00

  Neem contact op

 • Amsterdam
  Herengracht 564
  1017 CH Amsterdam
  T: 088 770 46 00

  Neem contact op

Nieuwsbrief