Door: drs. H. Hoekstra

Steviger imago dan in 2019

Uit het grootste imago onderzoek naar ziekenhuizen is gebleken dat de sector als geheel een steviger imago heeft. Hoe zou dat voor jouw ziekenhuis gelden? De resultaten zijn beschikbaar.

Op verschillende imago kenmerken zijn de scores in de sector aanzienlijk beter dan in 2019. De stijgende lijn is sinds de eerste meting al zichtbaar.

De positieve beleving zien we terug in alle drie typen ziekenhuizen. Zowel algemene, Topklinische als UMC’s scoren hoger dan in 2019.

Dit jaar weer grootschaliger

Samen met de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) heeft Newcom wederom het grootschalige onderzoek georganiseerd naar de beleving van ziekenhuizen onder inwoners, bezoekers en patiënten. Het betreft de derde editie en hiervoor zijn in de maanden april en mei ruim 20.000 patiënten, bezoekers en inwoners van 18 jaar en ouder ondervraagt.

Ieder ziekenhuis is gemeten: ook jouw ziekenhuis

Alle ziekenhuizen zijn gemeten. Van alle ziekenhuizen zijn gegevens beschikbaar zoals bekendheid, imago, reputatie en voorkeur. Met de inzichten heb je een nog beter beeld van je doelgroep en de positie van jouw ziekenhuis. Eventueel zou je je kunnen vergelijken met andere ziekenhuizen.

Vrijblijvend informatiepakket of direct inschrijven voor afname van de resultaten

Via onderstaande formulier kun je alle informatie opvragen die je nodig hebt om je inhoudelijk te kunnen verdiepen in de benchmark. Ook kun je je direct aanmelden voor afname van de resultaten. Bij aanmelding nemen we contact met jou op ter afstemming. Afname is alleen mogelijk voor ziekenhuizen.