Door: drs. Neil van der Veer

Hoe staat je ziekenhuis ervoor in 2023?

Het 2-jaarlijkse grootschalige onderzoek naar de beeldvorming van ziekenhuizen onder Nederlanders in hun regio gaat weer van start.

Vanaf mei 2023 wordt dit onafhankelijke en grootschalige onderzoek herhaald en ondervragen we dit keer wederom maar liefst 20.000 Nederlanders naar hun bekendheid, beeldvorming en voorkeuren qua ziekenhuis. Met de inzichten heb je een nog beter beeld van je doelgroep en de positie van je ziekenhuis.

Je kan als ziekenhuis weer volop inzicht krijgen in relevante trends. Samen met de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) gaat Newcom wederom het grootschalige onderzoek organiseren naar de beleving van ziekenhuizen onder inwoners, bezoekers en patiënten. De hoofdvraag van deze studie is wat de ontwikkelingen zijn voor jouw ziekenhuis. Aanvullend stellen we nog vragen over digitale zorg, samen beslissen en samenwerking in de regio.

Elk ziekenhuis wordt gemeten

Alle ziekenhuizen worden gemeten. Je kunt dus vergelijken. Met de inzichten heb je een nog beter beeld van je doelgroep en de positie van jouw ziekenhuis.

Meting start in eind april 2023

De meting gaan we vanaf begin mei starten. Het onderzoek geeft jou direct inzicht in de bekendheid, voorkeuren en imago van je ziekenhuis binnen jouw doelgroep. Tot begin mei is het mogelijk om eventuele aanvullende vragen op te laten nemen.

Vrijblijvend informatiepakket of direct inschrijven voor afname van de resultaten

Via onderstaande formulier kun je alle informatie opvragen die je nodig hebt om inhoudelijk te kunnen verdiepen in de benchmark. Ook kun je je direct aanmelden voor afname van de resultaten. Bij aanmelding nemen we contact met jou op ter afstemming. Afname is alleen mogelijk voor ziekenhuizen.