Hoe staat de Nederlander in de Coronacrisis? - Newcom Research
Newcom Research

Het laatste nieuws en de laatste onderzoeksresultaten

Hoe staat de Nederlander in de Coronacrisis?

Newcom heeft ruim 5.000 Nederlanders van zestien jaar en ouder gevraagd naar hun mening over de coronacrisis, de regels en hun gevoel. Hoe staat de Nederlander in de Coronacrisis?

Op basis van de resultaten, kunnen wij het draagvlak rondom Corona in Nederland opdelen in 5 segmenten. De extremen zijn de Ultra gedrevenen, die sterk betrokken zijn en een hoge mate van draagvlak hebben, en de Corona blockers die zich min of meer afsluiten van ontwikkelingen rondom corona. De data is medio april verzameld maar onze Corona draagvlakcurve is enorm actueel. De discussies over het beleid van de regering maken dat duidelijk.

Wilt u meer lezen over het door ons gemeten draagvlak, maar ook over gerelateerde zaken als ervaren last en tevredenheid met de indeling van de dag? Vul onderstaande formulier in en ontvang gratis het rapport.

Ga terug

Met onze klanten werken aan oplossingen

 

Onze vestigingen

 • Enschede
  Hengelosestraat 221
  7521 AC Enschede
  T: 088 770 46 00

  Neem contact op

 • Amsterdam
  Herengracht 564
  1017 CH Amsterdam
  T: 088 770 46 00

  Neem contact op

Nieuwsbrief