Met ingang van 1 januari 2024 stopt onderzoeksbureau ARGO met kwaliteitsmetingen in de gezondheidszorg, waaronder PREM Wijkverpleging en PREM VVT. De focus van ARGO komt volledig te liggen op consultancy en onderzoek in public health en preventie, als onderdeel van het Triade-concern dat samenwerking en bedrijvigheid in de zorg stimuleert.

In Newcom heeft ARGO de perfecte match gevonden voor het naadloos overdragen van de activiteiten op het gebied van kwaliteitsmeting. Newcom is gespecialiseerd in de gestroomlijnde uitvoering van klanttevredenheidsonderzoek en verricht al jarenlang voor meer dan 100 zorgaanbieders in Nederland kwaliteitsmetingen.

Wij werken al jaren samen met Newcom en maken gebruik van hun onderzoeksplatform Exploratio’, aldus Peter van Linschoten, directeur van ARGO. ‘Ons doel is ervoor te zorgen dat deze stap de klant continuïteit en voordelen gaat opleveren. Newcom is een betrouwbare en fijne partner die onze klanten echt kan helpen’.

Wat betekent dit voor de klanten van Argo?

Vanuit ARGO zal er worden gezorgd voor een naadloze overdracht. Uiteraard doet Argo niets zonder de toestemming van de klant.

Wat zijn de voordelen van de overstap naar Newcom | Exploratie?

  • Uitvoering door een excellente partner, gecertificeerd voor ISO 9001 en ISO 27001. De gegevens van uw cliënten zijn maximaal beveiligd en worden conform de AVG verwerkt.
  • Mogelijkheid tot automatische dataverzameling door een koppeling met informatiesystemen.
  • Geavanceerde dashboards en rapportage met interactieve en real-time inzichten uit de kwaliteitsmeting. Eenvoudig bijhouden van de respons.
  • Koppeling met Zorgkaart Nederland

‘Argo is al jaren een betrouwbare en fijne samenwerkingspartner. Hun activiteiten passen naadloos bij onze portfolio. Bovendien draaien vele klanten al op onze systemen’, aldus Neil van der veer, directeur van Newcom. ‘Toen we in gesprek raakten over de klanten portefeuille zagen we direct de meerwaarde voor zowel de klant als voor onze marktpositie in de zorg. Met de overname van de activiteiten van Argo breiden we onze marktpositie weer verder uit’.