Hoe staat je Reisinformatie App ervoor in 2023?

Onafhankelijke en grootschalige onderzoek onder 4.000 OV reizigers
Het hoeft geen betoog dat reisinformatie cruciaal is. Zowel voor als tijdens de reis. Veel reizigers ervaren dan ook voordelen van persoonlijke digitale reisinformatie bij het reizen met de auto of het ov. Vele reisinformatie apps worden in Nederland al jaren gebruikt. Ook zijn in de afgelopen jaren er vele reisinformatie apps bijgekomen en/of doorontwikkeld.

Nationale & Regionale Reisinformatie Monitor
De Nationale & Regionale Reisinformatie Monitor is een essentieel instrument dat elke aanbieder van reisinformatie voorziet van gedetailleerd inzicht in verschillende aspecten, waaronder bekendheid, imago, gebruikspatronen en voorkeuren. Deze monitor is specifiek ontworpen om een diepgaand begrip te verschaffen van de perceptie en interactie van openbaarvervoerreizigers van 15 jaar en ouder met het reisinformatiesysteem, waardoor aanbieders waardevolle informatie kunnen verzamelen en analyseren om hun diensten te optimaliseren en beter af te stemmen op de behoeften van het publiek

Onafhankelijke en grootschalige onderzoek
In september 2023 staat er een grootschalig en onafhankelijk onderzoek gepland, waarbij we intensief 4.000 openbaarvervoerreizigers ondervragen. Dit ambitieuze onderzoeksinitiatief is ontworpen om diepgaande inzichten te verschaffen in de ervaringen, behoeften en percepties van de gebruikers. Door deze uitgebreide dataset te analyseren, verkrijg je niet alleen een grondiger begrip van je doelgroep, maar krijg je ook de mogelijkheid om de positie van jouw reisinformatie app binnen de markt te versterken. Deze kwantitatieve benadering biedt een solide basis voor strategische besluitvorming, waardoor je beter in staat bent om jouw diensten te finetunen en nauwkeurig af te stemmen op de verwachtingen van de gebruikers

Ruim 35 apps worden landelijk en regionaal gemeten
Vele reisinformatie apps worden gemeten. Je kunt dus vergelijken. En ook nemen we een aantal deelmobiliteit apps mee.

Meting start in september 2023
De meting gaan we vanaf begin september uitvoeren. Tot eind augustus is het mogelijk om eventuele aanvullende vragen op te laten nemen.

Vrijblijvend informatiepakket of direct inschrijven voor afname van de resultaten.
Via onderstaande formulier kun je alle informatie opvragen die je nodig hebt om inhoudelijk te kunnen verdiepen in de benchmark. Ook kun je je direct aanmelden voor afname van de resultaten. Bij aanmelding nemen we contact met jou op ter afstemming.