Hoe staat je Reisinformatie App ervoor in 2023?

Onafhankelijke en grootschalige onderzoek onder 4.000 OV reizigers
Het hoeft geen betoog dat reisinformatie cruciaal is. Zowel voor als tijdens de reis. Veel reizigers ervaren dan ook voordelen van persoonlijke digitale reisinformatie bij het reizen met de auto of het ov. Vele reisinformatie apps worden in Nederland al jaren gebruikt. Ook zijn in de afgelopen jaren er vele reisinformatie apps bijgekomen en/of doorontwikkeld.

Nationale & Regionale Reisinformatie Monitor
De Nationale & Regionale Reisinformatie Monitor geeft elke reisinformatie aanbieder inzicht in haar bekendheid, imago, gebruik en voorkeuren onder OV reizigers van 15 jaar en ouder.

Onafhankelijke en grootschalige onderzoek
In september 2023 wordt dit onafhankelijke en grootschalige onderzoek uitgevoerd en ondervragen we 4.000 OV reizigers. Met de inzichten heb je een nog beter beeld van je doelgroep en de positie van jouw reisinformatie app.

Ruim 35 apps worden landelijk en regionaal gemeten
Vele reisinformatie apps worden gemeten. Je kunt dus vergelijken. En ook nemen we een aantal deelmobiliteit apps mee.

Meting start in september 2023
De meting gaan we vanaf begin september uitvoeren. Tot eind augustus is het mogelijk om eventuele aanvullende vragen op te laten nemen.

Vrijblijvend informatiepakket of direct inschrijven voor afname van de resultaten.
Via onderstaande formulier kun je alle informatie opvragen die je nodig hebt om inhoudelijk te kunnen verdiepen in de benchmark. Ook kun je je direct aanmelden voor afname van de resultaten. Bij aanmelding nemen we contact met jou op ter afstemming.