Door: A. Rondberg

Waar maak je als organisatie nu hét verschil als het gaat om #werkgeluk? Dat is waar we ons bij Newcom de afgelopen maanden mee bezig hebben gehouden. Na uitgebreid onderzoek en veel inzichten vanuit de positieve psychologie, hebben we een meetinstrument ontwikkeld. Dit hebben we gevalideerd en vervolgens hebben we een landelijk onderzoek gedaan om inzichten te verkrijgen over werkgeluk in Nederland.

Werkgeluk zou bij elke organisatie hoog op de prioriteitenlijst van HR-afdelingen moeten staan. Het bevorderen van werkgeluk onder werknemers leidt niet alleen tot een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim, maar ook tot een verbeterde werksfeer en grotere loyaliteit van medewerkers. Een gelukkig team is immers een succesvol team.

Benieuwd wat er uit ons diepgaande onderzoek naar werkgeluk naar voren is gekomen? We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de factoren die bijdragen aan werkgeluk en de manieren waarop organisaties dit kunnen bevorderen. In onze gratis publicatie delen we onze bevindingen en bieden we praktische tips en strategieën die HR-afdelingen kunnen inzetten om het werkgeluk binnen hun organisatie te verhogen.

Mis deze kans niet om waardevolle inzichten op te doen en ontdek hoe ook jouw organisatie kan profiteren van een verhoogd werkgeluk. Download onze gratis publicatie.